Produkten/produkterna samt en faktura skickas till adressen som angivs nedan. Ett bekräftelsemail skickas även till din mailadress. Om du vill beställa flera olika produkter är det lättast att fylla i beställningsformuläret på varje enskild produkts sida.

Antal *


Namn *

Adress *

Postnummer *

Postort*


E-post *

Telefon


Meddelande


Kärlekens väg är den tredje av Eldkvarns mässor i Annedalskyrkan. Mässorna består av kyrkans tusenåriga ritual sammanflätade med Eldkvarns sånger. Trilogin utgörs av ¨Kärlekens törst¨(2000), en mässa om trasighet och längtan, ¨Kärlekens låga¨ (2006), en mässa om livets lyckliga stunder och ¨Kärlekens väg¨ (2010) om att komma hem. Och allt är inspelat, precis som livet, i en enda lång tagning. 

Mässan ¨Kärlekens väg¨ kom till i Pluras köksbord i mötet med bla prästen Mikael Ringlander. Den är inspelad en mörk marskväll år 2010. På något sätt är detta som ett soundtrack till Pluras bok ¨Resa Genom ensamheten¨ men denna gången är hela bandet med och penslar tavlan. Detta är historien om kärlekens väg. Den väg man inte kan peka vart den går, men ödmjukt upptäcka att man gått på när man ser tillbaka på sitt liv. Kärlekens väg handlar om din och min resa genom livet. ¨The Soundtrack of our lives¨ tonsatt av Eldkvarn under Annedalskyrkans trygga valv.

Kärlekens väg (Plura Jonson) blev Grammisnominerad i kategorin Årets textförfattare 2011

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *